HANDLEIDING

TRIMGEL SLIM 3-D

Bij overgewicht, cellulite en onderhuidse vetophopingen.


Lees vóór gebruik eerst de hiernavolgende gebruiksaanwijzing en volg deze strikt op.

Gebruiksaanwijzing:

TRIMGEL® is een cosmetisch product dat wordt gebruikt tijdens het afslanken en helpt plaatselijke onderhuidse vetophopingen, cellulite of “sinaasappelhuid” te verminderen.
Breng TRIMGEL® direct aan op de probleemgebieden: o.a. buik, bovenbenen en heupen. Masseer zachtjes met de vingers in een roterende beweging. Zorg ervoor dat de huid schoon is. U kunt de huid vooraf ‘openen’ met behulp van een warme, vochtige handdoek, waardoor de opname wordt bevorderd. Volledige opname wordt binnen 4 minuten bereikt. Breng TRIMGEL® 2 tot 4 maal per dag aan om het door u gewenste resultaat te bereiken.
De afslankgel wordt goed verdragen. Niettemin kan er individueel sprake zijn van een méér dan gemiddelde lichamelijke respons op de ingrediënten. Is hiervan sprake, dan adviseren wij u het aantal keren dat u TRIMGEL per dag aanbrengt te verminderen, of het gebruik van het product voor korte tijd te onderbreken. Drink voldoende: tenminste 2 liter water per dag, ter ondersteuning van een gezonde levensstijl.

TESTGEBRUIK: Breng twee keer per dag gedurende drie opeenvolgende dagen een kleine hoeveelheid gel aan op de binnenzijde van een van uw armen. Beëindig het gebruik wanneer er sprake is van beginnende huiduitslag of irritatie en raadpleeg zo nodig een arts. Als er géén reactie optreedt, kunt u doorgaan met regelmatig gebruik zoals aangegeven.

Wanneer Trimgel niet gebruiken?

Dit product is ongeschikt voor iedereen jonger dan 18 jaar. TRIMGEL niet gebruiken wanneer u zwanger bent, zwanger wilt worden of wanneer u borstvoeding geeft. TRIMGEL dient eveneens niet te worden gebruikt door patiënten die worden behandeld voor depressiviteit, daaraan verwante ziekten/ziektebeelden of andere stemmingstoornissen, dan wel voor PMS (premenstrueel syndroom). Evenmin gebruiken gedurende vroege stadia van dergelijke ziekten en aandoeningen en/of bij overgevoeligheid voor een of meer van de ingrediënten.
Raadpleeg bij medicijngebruik altijd vóór gebruik een deskundige.

TRIMGEL SLIM 3-D is een cosmetisch product en is niet bedoeld voor de diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten of andere aandoeningen.

Ingrediënten

HOODIAMAX-ingredients (INCI): Aqua, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Paullinia Cupana Extract, Opuntia Tuna (Prickly Pear) Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Callitris Intratropica (Blue Cypress) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Juniper (Juniperus Communis) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Citrus Grandis, Cola Acuminata Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral.


TRIMCAPS HARDCORE

Bij overgewicht.
Lees vóór gebruik eerst de hiernavolgende gebruiksaanwijzing en volg deze strikt op.

Gebruiksaanwijzing:

TRIMCAPS HARDCORE® met EPHYGREEN™ is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt als voedingssupplement voor volwassenen ter ondersteuning van het afslankproces.
Daarbij wordt de volgende dosering aanbevolen: de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt, de tweede dag 2 capsule bij het ontbijt en vervolgens vanaf de derde dag 2 capsules bij het ontbijt en 1 bij de lunch met voldoende water innemen. De aanbevolen dosering van maximaal drie capsules per dag niet overschrijden. Drink voldoende: tenminste 2 liter water per dag, ter ondersteuning van een gezonde levensstijl.

Donker koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
Een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Wanneer Trimcaps niet gebruiken? Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of wanneer u zwanger wilt worden, bij het geven van borstvoeding, bij bloeddrukklachten, aandoeningen aan hart of bloedvaten, bij psychische klachten, aandoeningen aan luchtwegen en/of bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.
Raadpleeg bij medicijngebruik altijd vóór gebruik een deskundige.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediëntendeclaratie (hoeveelheden per drie capsules):

Guarana extract (Paullinia cupana)450 mg
Yerba Mate extract (Ilex paraguariensis)360 mg
Oolong Thee extract (Camellia sinensis)150 mg
Wakama extract (Undaria pinnatifida)85 mg
Bladgroen uit Chlorella pyrenoidosa76 mg
Salie – blad extract (Salvia officinalis)76 mg
Groene Thee extract (Camellia sinenis)76 mg
Blauwgroene alg (Cyanobacteria) concentraat76 mg
Cacao bonen extract (Theobroma cacao)76 mg
L-Tyrosine (natuurlijk aminozuur)39 mg
Gefermenteerd salieblad (Salvia officinalis)27 mg
Bladgroen (als chlorophyl kopercomplex)9 mg

Hulpstoffen: magnesium stearaat, siliciumdioxide, calciumfosfaat; capsule: gelatine, water; kleurstof: titaniumdioxide (E171). 

 
03-2014
 

Info

 • Gratis verzending

  Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis bezorgd.

 • 14 dagen bedenktijd

  Binnen 14 dagen kunt u het product terugsturen en krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

 • Niet goed geld terug

  180 dagen niet goed geld terug (voorwaarden)

 • Contact

  Snelle en professionele service via mail.

 • Dierproefvrij

  Onze producten zijn niet getest op dieren.