Het Verhaal

HET VERHAAL

In één van de vele reizen die ik heb gemaakt door Zuid Afrika. Kwam ik bij mijn bezoek aan de Southern Suburbs van Capetown in een straat waar ik tot mijn verbazing enorme drommen mensen op straat zag staan wachten. Ik vroeg me nieuwsgierig af wat er gaande was. Van de mensen op straat begreep ik dat het altijd zo druk was omdat er een soort wonderzalf van dr. Richards te koop was waarmee je waanzinnig afslankte. Nu had ik toch heel wat afslankproducten op de markt gebracht, maar hier had ik nog nooit van gehoord. Drie en een half uur heb ik op Dr. Richards gewacht en vertelde hem hoe succesvol wij waren in Europa met natuurproducten. Hij vond het zo leuk dat ik daar rustig op een bankje had gewacht dat hij me uitnodigde in zijn praktijk. En echt ik geloofde mijn ogen niet, in zijn keuken stonden 3 grote negerinnen met grote potten en pannen een gel te maken op een manier dat wij niet meer kennen. 50 liter gel voor een hele dag “kokkerellen” zou ik het willen noemen.
Maar goed, wat vandaag in kleine potjes werd gestopt was de volgende dag voor 12 uur uitverkocht en dan was het “Er is niet meer! Morgen weer!” Zo ging dat dag in, dag uit. Deze gel werkte! En die reclame kan niks tegen op!

Ik sprak de volgende dag opnieuw met dr. Richards af om 8.00 uur ’s ochtends. Ik had de hele nacht niet geslapen, zou hij me iets van zijn geheim willen vertellen? Tot mijn verbazing was hij de volgende dag heel openhartig, hij vertelde mij dat verschillende etherische oliën in combinatie met hoodia en guarana zorgden voor een unieke werking. Vandaar ook die kenmerkende unieke geur.
Ik vroeg hem heel brutaal, “laten we 5000 liter naar Europa verschepen”. 5000 liter! De man viel bijna om. Ik vertelde hem hoe ik ooit begonnen was met Ginseng met grote ketels en kruidenmixers. “Als ik nou grote ketels koop dan fixen we dat in een week!” Uiteindelijk hebben we in 10 dagen met alle potten en pannen en de nieuwe ketels 5000 liter gemaakt, de hele keuken zat onder de gel, inclusief de 3 grote negerinnen!

De naam en het product
De 5000 liter ging aan boord naar Rotterdam en ik vloog naar New York voor een beurs over natuurproducten.

Toen ik de eerste dag in mijn hotel de gordijnen open deed op Time Square stond er een mega billboard aan de overkant met een liggende dame in badpak. “TRIMSPA!! Lose weight!”
Terug in Nederland zat ik met onze medewerkers te brainstormen over de naam; hoodiagel, slankgel, gel zus, gel zo! Heel origineel allemaal!
Ineens dacht ik aan de TRIMSPA dame in badpak en ja, deze gel trimt je lichaam ook, dus zodoende; TRIMGEL dus!

Toen Oprah Winfrey in 2005 ook nog eens schreef in haar “O” Magazine; “in de Kalahari woestijn zou wel eens het grote afslankgeheim kunnen liggen” was het meteen een groot succes. Inmiddels hebben we meer dan 650.000 tubes verkocht, 175.000 liter! Gelukkig hebben we die niet in de keuken van dr. Richards hoeven maken. Dat hadden we allebei waarschijnlijk niet na kunnen vertellen!
Wat we nog steeds wel kunnen vertellen is dat die grote rij nog steeds bestaat, maar dan niet meer op straat in Zuid Afrika maar in de backoffice van onze website. Maar nog steeds met dezelfde gel en hetzelfde verhaal. Namelijk een product dat goed werkt verkoopt zichzelf!

Nog steeds hebben we dagelijks, 7 dagen per week trouwe klanten die vaak 3 á 4 tubes tegelijk bestellen. Waarvoor mijn dank.
Maar er gaat niks boven een succes met een product dat ook nog eens écht goed werkt!

Bedankt!

Anton Zeilstra

Info

 • Gratis verzending

  Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis bezorgd.

 • 14 dagen bedenktijd

  Binnen 14 dagen kunt u het product terugsturen en krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

 • Niet goed geld terug

  180 dagen niet goed geld terug (voorwaarden)

 • Contact

  Snelle en professionele service via mail.

 • Dierproefvrij

  Onze producten zijn niet getest op dieren.