Voor TRIMGEL / Na TRIMGEL

voor na
"Ik was al jaren fanatiek aan het sporten en uiterlijk was dan ook altijd belangrijk voor me. Maar wat ik ook deed, het lukte me maar niet om een sixpack te krijgen. Buikspieren trainen, allerlei sit ups, crunches en andere zware oefeningen, het lukte me maar niet om dat laatste laagje vet van mijn buik af te trainen. En toen hoorde ik via een vriend van TRIMGEL, hij had dit ook gebruikt om dat laatste vetlaagje aan te pakken en met succes. Mijn ervaring met TRIMGEL is ronduit positief! Binnen een week voelde ik al duidelijk dat mijn huid strakker werd en na een paar weken kwam dan toch echt die sixpack tevoorschijn!"

voor na
"Vroeger was ik altijd vrij slank en kon ik vrijwel alles eten maar na 2 zwangerschappen was hier weinig van over. De kilo’s die ik was aangekomen tijdens de zwangerschappen kreeg ik er bijna niet meer af, en ik raakte hierdoor een beetje in een negatieve spiraal. Doordat ik niet lekker in mijn vel zat, werd ik ongelukkig en daardoor ging ik alleen maar meer eten. Op een gegeven moment was ik het zat en probeerde iets waarvan ik nooit gedacht had dat ik het zou doen – dieetpillen! In het begin was ik sceptisch, maar al snel merkte ik dat ik veel méér energie kreeg en veel minder trek. Het diëten ging daarom heel gemakkelijk en na een aantal maanden was ik weer bijna net zo slank als vroeger! Door de TRIMCAPS krijg ik veel meer energie en TRIMGEL gebruik ik echt om die laatste probleemgebiedjes aan te pakken. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen maar ik kan TRIMGEL en TRIMCAPS echt van harte aanbevelen."

voor na
"Ik ben altijd al een beetje aan de volle kant geweest en heb zo’n beetje alle diëten en dieetpillen geprobeerd die er uitkwamen. Iedereen heeft het altijd over lichaamsbeweging en minder eten dan val je vanzelf af. Ik heb dat ook zeker gedaan met personal trainers, diëtisten en alles erbij maar wat ik ook deed, ik werd wel fit en voelde me goed, maar niet slank. Op een gegeven ogenblik kwam ik via het internet op TRIMGEL terecht en heb één Trimgel en één Trimcaps besteld. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten omdat ik al zo vaak teleurgesteld was, maar toen ik de producten een paar dagen gebruikt had begon ik te merken dat het echt iets met mijn lichaam deed. Ik had veel minder trek, voelde mijn huid veranderen en strakker worden, had veel meer energie en voelde mijn stofwisseling harder werken. Zoals je kunt zien op de foto was ik na een aantal maanden een totaal ander mens, ik sport nog steeds en let ook nog op mijn voeding maar voor mij zijn Trimgel en Trimcaps net dat duwtje in de goede richting / steuntje in de rug."

voor na
"Het duurde enige weken voordat ik iets merkte, maar intussen is het mij gelukt om te stoppen met snoepen (suiker). Zomaar van de een op andere dag gestopt. En ik was echt enorm suikerverslaafd. Geen chocolaatje of koekje komt er in mijn buurt, want ik heb er totaal geen behoefte meer aan. Hierdoor ben ik nu langzaam maar zeker op een gezonde manier gewicht aan het verliezen. Ik voel mij beter, meer zelfvertrouwen en meer energie! Bij mij werkt 3x per dag smeren op bepaalde 'vetrijke' plekken het meest optimaal. "Het werkt wel degelijk, je moet je alleen aan de voorschriften houden, zeker 2 ltr water per dag drinken en 2x per dag smeren. Daarbij ben ik gaan joggen en ik ben 11 kilo kwijt geraakt in 2,5 maanden tijd. Wie denkt dat hij alleen maar met een middeltje afvalt heeft het mis, je moet er zelf ook wat aan doen. Het is een hulpmiddel geen wonder middel!"

"Ik ben op zich best tevreden over dit product; het doet in elk geval genoeg om resultaat te zien ; ik gebruik het nu 2,5 week en heb gemeten vanaf dag 1 ! Sinds mijn eerste gebruik is er rondom 4 centimeter verdwenen , wat ik merk aan mijn kleding , ik gebruik het wel alleen s'morgens en s'avonds want ik heb een hele drukke baan en ga die tube dus echt niet meeslepen naar mijn werk . Het resultaat zou dus misschien nog beter kunnen zijn bij 4 x smeren ! Het nadeel van dit product is dat het schilfert op de huid en dus smeren in de zomer voordat je de bikini aandoet is er niet bij want dan loop je voor schut ! Het trekt echter inderdaad wel snel in ! Nu moet ik eerlijk bekennen dat mijn gewicht perfect is , ik wil dus alleen een beetje strakker figuur want te dik ben ik niet dus of het echt helpt bij overgewicht ???

Eindelijk een product dat werkt,2x per dag aanbrengen s morgens en s avonds voor het naar bed gaan. Het trekt direct in de huid dus geen plakkerig gedoe,ik ben er erg blij mee,ik kan het iedereen aanraden,echt super!

Na enkele dagen gebruik voel en zie je al resultaat. De huid voelt glad en strakker aan en nu na 2 weken gebruik bijna 3,5 kilo lichter! Ik drink wel veel water om eventuele afvalstoffen snel kwijt te raken en sport 3x per week.

Na een week begin je het verschil wel te zien. Het is mijn 2e tube al die ik gebruik, ik vind het een super product.


"UITSTEKEND, WAS SCEPTISCH, OVERTREFT DE VERWACHTING

je krijgt wel een apart gevoel op de plek waar je het smeert, dus je denkt dat het dan zou kunnen werken. tot op heden nog geen effect gezien. gebruik pas 2 weken

ik ben op zondag 7 maart begonnen met 3x per dag smeren van bovenbenen, buik en billen (ook de heupen. Vrijwel na 2 dagen zag ik al een beetje resultaat, dit gaf mij stimulans om door te gaan en op mijn voeding te letten. Ook drink ik er veel bij (thee.). Ik ben nu 11 dagen verder en mensen in mijn omgeving merken duidelijk het verschil. opmeten heb ik niet gedaan, wel gewogen... ben 3 kilo kwijt in 11 dagen!

Ben nu op de helft van de tube en merk duidelijk verschil. Mijn cellulites wordt eindelijk wat minder. Echt een aanrader. Ik val er niet van af, maar mijn vel zit wel strakker. Heb ook niet gemeten in cm. en eet nog even veel als eerst.

Goed te smeren gel, waar je niet veel van nodig hebt. Huid lijkt steviger, na 2 weken gebruik.

Ik gebruik het nu pas 2 weken, maar mijn huid is zeker gladder en strakker. En ik ben afgevallen, maar dat kan toeval zijn. Maar er lijkt wel minder vet te zitten op de probleemzones. Ik heb het idee dat het werkt en ik koop zeker nog een tube.

Haha, werkt echt goed. Val niet alleen af maar mijn hele huid is strakker!

ik heb afslankpillen gehad en dergelijke en daar kon ik niet echt iets aan merken, hier zie je het meteen was nog maar 2 dagen aan het smeren en je zag het verschil! het is het geld zeker waard! je kan ongeveer 2 week met zo'n tube, tis maar net hoe groot je oppervlakte is waar je het allemaal op wilt smeren! dus ik ga nog even door! wow 2 kilo kwijt in 2 dagen tijd

Volgens mij werkt 't ook nog. Hoop dat 't blijvend is. Tot nu toe (eerste tube) ben ik niet ontevreden over deze aankoop.

De gel trekt wel snel in, maar ruikt wel een beetje vreemd, maar kennelijk werkt het daardoor ook beter want ik ben al 5 cm buikomtrek kwijt. Die moest ik namelijk meten van mijn dietiste. Wie heeft nog meer positieve ervaringen? Want ik ga er mee door tot de zomer!

Ik dacht dat dit alleen voor vrouwen was, maar ik smeer het op mijn (bier)buikje en die is een stuk minder na drie weken... "


"Ik weet niet of het al werkt,want ben nog maar enkele dagen aant smeren. Maar de gel smeert wel heel goed en ruikt lekker fris naar citroen. Wat ik wel al heb gemerkt is dat de gel mijn huid heel erg zacht maakt. Wanneer ik meer weet of het werkt schrijf ik een nieuwe recensie :)"

"Ik heb dit product in het verleden gebruikt en moet u eerlijk zeggen dat het voor zich spreekt. Ik ben nu sinds 2 weken weer bezig met smeren en doe dar 3 keer op een dag, nou van mij mag u ervan uitgaan dat het 100% werkt!!!!!! En zolang Trimgel zijn werk doet blijf ik smeren."

"Mijn buik is redelijk ok, maar mijn heupen hebben wel een vetlaag. Smeer nu 2 keer per dag na een scrubbeurtje en tot mijn verbazing ziet het er na 2 dagen al een stuk gestroomlijnder uit"

"stiekem gebprobeerd door te pikken van mn vrouw.... Ik was wel niet dik, maar de z.g lovehandles waren er wel.... irriteerde mij al jaren mateloos..... wel leuk dat ik daar nu vanaf ben! Oja, ik eet nog mijn zelfde eetpatroon en liters water dronk ik toch wel elke dag"

"Jammer dat ik maar 1 tube heb gekocht,maar wist niet dat het zo snel zou werken....gauw weer nog een tube bestellen!!"

"3 dagen en ik ben 2 kilo afgevallen,, werkt echt wel. "

"Het werkt echt!! Ik merk duidelijk dat slanker en steviger en gladder ben. ik ga ermee door en ben al aan mijn 6de tube."

"Je valt er inderdaad mee af volgens mij, nu ik ongeveer 5 weken aan het smeren ben zit ik echt een stuk strakker in mijn vel en de cellulites is sterk verminderd."

""prima, ben nu aan mijn 2e tube bezig en in combinatie met Trimcaps en hardlopen pas ik weer in mijn oude kleding!"

"niet goedkoop maar werkt wel, wel water bij drinken, geur vind ik prima"

"Heel bijzonder jullie reacties. Ik ben juist 7, bijna 8 kilo afgevallen alleen door de gel. Heb mijn voeding niet aangepast alleen gesmeerd. Ik vind het een topproduct. Wel duur, want ik smeer 2 keer per dag goed in. Moet alweer nieuwe tube kopen........Maar heb het er nog even voor over. Nog drie kilo! Grappig dat de werking bij iedereen zo verschilt!"

"Moet eigenlijk wel lachen om de reacties. mensen denken zonder eetgewoonte te veranderen door te smeren direct na 1 of 2 dagen te zijn afgevallen. Dat is echt onmogelijk kan ik je vertellen. Ik gebruik beide en ben zeer tevreden. het is een steuntje in de rug, een hulpmiddel. Door alleen pillen en smeren val je echt niet af als je je gewoon vol blijft vreten! Ik werk tussen de 60 en de 70 u per week en de caps geven me de energie dit vol te houden. Ik heb minder snel honger mijn stoelgang is beter en ik voel me beter. Ik merk duidelijk dat mijn cellulites is verminderd door de gel. Maar niet alleen dood de gel. Ik sport 3 keer in de week 2 uur. En doe elke dag oefeningen. Als je lui bent en denkt van alleen pillen en gel af te kunnen vallen kun je het inderdaad beter niet kopen. Als je meer energie wilt, meer gaat bewegen en een hulp middel wilt raad ik het iedereen aan. Afvallen is je eetpatroon aanpassen niet alleen pillen slikken en creme smeren. Zonder deze pillen zou ik de energie niet hebben om naast mijn werk ook nog te kunnen sporten. Zou mijn stoelgang niet zijn wat het nu is. En zou mijn vetverbranding dus ook niet zo zijn als het nu is."

"Ik gebruik het nu 1 week en ben 3 kilo afgevallen. De gel werk bij mij wel! ik heb gewoon een normaal eetpatroon. En drink 2 liter water op een dag! doe ik dat niet dan krijg ik idd hoofdpijn."

"ik ben vandaag begonnen. het plakt helemaal niet en zo erg vind ik de geur niet. mijn huid is in ieder geval heerlijk zacht geworden! maar over dat afvallen kan ik nog niet oordelen ik hou jullie op de hoogte"

"Had niet verwacht dat het zou werken! doordat het in je huid trekt vermindert het hongergevoel en ben wel een paar centimeters kwijt in korte periode vlak voor mijn vakantie. denk dat het per persoon anders is. maar bij mij heeft het in ieder geval geholpen!"

"ongelooflijk! ik kon na 1.5 week terug in een broek dat 6cm openstond, had dus gewoonweg 1 maat minder!!! heb wel 3 tot 4x per dag gesmeerd, dus tube wel snel op, kostelijk denk je! is zijn geld zeker waard, veel eten kost ook geld. Is een echte stimulans om weer te gaan sporten en terug op mijn voeding te letten. Het is mogelijk!"

"hallo, ik gebruik trimgel pas 1 week en ben al 2,5 kilo ermee afgevallen en me hongergevoel vermindert ook erg. een echte aanrader die trimgel! Gr"

"de gel afgelopen maandag gekocht, na drie dagen nieuwsgierig en alles weer opgemeten. bovenbenen 4 cm. minder, buik en taille 2 cm. eet gewoon wat ik gewend ben, maandag ga ik voor het eerst op de weegschaal! wordt dus spannend. Tot maandag!"

"blij met het resultaat. Ik heb na 2 weken 3x daags smeren inderdaad een strakkere huid en minder putjes! en dat was de bedoeling. Ik smeer wel tot de huid heel stroef aanvoelt, misschien is dat de truc! Het verminderd niet het hongergevoel en ik ben er ook geen gewicht door kwijtgeraakt, maar wel een veel strakkere huid en daar ben ik heel blij mee.

"Eindelijk een product dat werkt!!!!!!"

"Ik ben zeer tevreden over de trimgel. Sinds ik die tube in mijn joggingbroek stop en het op een lopen ben gaan zetten ben ik 13 kilo afgevallen!!! En inderdaad mijn pis is ook een stuk geeler."

"Bij mij werkt het wel, mijn buik voelt strakker aan en ik heb minder trek. Fantastisch product!"

Ik gebruik Trimgel nu anderhalve week. Ik heb twee tubes. De eerste was al na een week leeg. Ik ben geen kilo afgevallen en heb de eerste twee dagen alleen een verminderd hongergevoel bemerkt. Wat ik wel merk is dat de cellulites verminderd. Mijn huid is wel gladder."

"de eerste week merkte ik er niks van en ben terug gegaan naar de winkel om er naar te vragen en om er nog 1 te kopen. Daar zeiden ze dat het noodzakelijk is om eerst je poriën te open voordat je de gel erop smeert. Gewoon met een warme natte doek over je huid gaan afdrogen en op smeren. Ik doe dat nu al een paar dagen en merk het echt. M`n buik en benen strakker en slanker en ik heb ook nie zoveel honger meer!!!"

"natuurlijk is het geen wonder middel om vele kilo's te verliezen. Mensen moeten wel reeel blijven. Sporten en bewust eten is nog altijd de beste manier. Maar ik vind het een prima product om erbij te gebruiken. Cellulites is weg, huid is stakker en zacht, en toch ook iets gewichtafname"

"Ik gebruik het nu 5 dagen ofzo en me trek in eten is zeker minder geworden !! Ik gebruik het voor me buik en die is minder vet geworden ! Me pis is trouwens ook een stuk geeler sinds ik trimgel gebruik. (het is maar dat jullie het weten :) Als het zo door blijft gaan dan blijf ik trimgel gebruiken. Het is meschien wel duur.... maar het compenseerd weer met het eten dat ik dan niet hoef te kopen hehehe"

"Ik fitness 3 x per week en eet 3 goede maaltijden en 2 tussendoortjes per dag. Daarnaast drink ik 2 liter per dag. Op een gegeven moment viel ik niet verder af en bleef ik op mn gewicht hangen. Sinds 2,5 week gebruik ik trimgel en ben ongeveer1,5 tot 2 kilo afgevallen. Daarnaast is mn cellulites veel minder en voelt mn huid lekker zacht en strak aan. Het enige minpuntje vind ik dat het een beetje apart ruikt en dat het vrij duur is. Kortom, voor mij zeker een perfect hulpmiddel om op mn streefgewicht te komen"

"Sinds januari van dit jaar sport ik om de dag een uur waardoor ik al 10 kilo kwijt ben. Daarbij eet ik 3 maaltijden per dag en als tussendoortje fruit. Ik had alleen wat probleemzones (dijen, buik) waar ik last had van "vastzittend" vet. Sinds 1 maand gebruik ik Trimgel en mede door dit product zijn mijn probleemzones aanzienlijk verminderd en is mn huid strakker. Let hierbij wel op dat je goed blijft eten en drinken want had inderdaad de 1e 2 wekend dat mn hongergevoel sterk was verminderd."

"Ik ben nu zon 2 dagenbezig met de trimgel. Ik kan nog niet zien dat ik afgevallen ben maar dat lijkt mij ook stug nu al ! maar ik heb geen trek in eten bijna..eet heel weinig.. ontbijt met een stukje ontbijt koek, en dan zit ik al weer h elemaal vol!!!! komt van die gel denk ik want anders eet ik altijd super veel en drink veelwater erbij."

Info

 • Gratis verzending

  Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis bezorgd.

 • 14 dagen bedenktijd

  Binnen 14 dagen kunt u het product terugsturen en krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

 • Niet goed geld terug

  180 dagen niet goed geld terug (voorwaarden)

 • Contact

  Snelle en professionele service via mail.

 • Dierproefvrij

  Onze producten zijn niet getest op dieren.